Home Redakce

Redakce

od admin

Vážení čtenáři,

naším cílem, je po vzoru USA, vnést do českého mediálního prostředí více plurality a více úhlů pohledu. Fašizace informací a cenzura povolující jen jeden oficiální názor a dogmatický přístup k němu, kde je zločinem si pokládat základní a logické otázky, je z dlouhodobého hlediska velmi nebezpečná – empiricky mnohokrát prokázáno totalitními režimy a náboženskými institucemi. Je to osvědčená praktika totalitních režimů jak potlačit jakoukoli opozici a jiné pro režim “nebezpečné” názory. A totalitní režim tu přece jako národ nechceme.

K tvorbě vlastního světonázoru je potřeba velké množství různorodých informací. Po mém studiu na Taiwanu a se zkušeností s americkým stylem výuky, jsem toho názoru, že by každý měl být vystaven různým zprávám, více ideologiím, aby měl lepší vhled do jiných kultur a paradigmat v jiných částech světa. Nikoli fungovat jen ve virtuální bublině, vytvořené několika evropskými propagandisty. Neboť bez vystavení jiným názorům a pohledům na svět, může být každý velmi snadno manipulován. Na každé ideologii je něco pravdy. V dnešní době je téměř nemožné mít ucelené objektivní informace, a proto je to práce pro každého z nás si vlastním kritickým myšlením vytěžit logické informace z různých zpráv.

Zprávy ze všech zdrojů si sami ověřujte. Je to investice, která se vyplatí, protože odměnou je PRAVDA.

Děkujeme Vám, že čtete GENERAL NEWS.

Zakladatelka a majitelka.

Šéfredaktor: Jan Vojtěch
Zástupkyně šéfredaktora: Jana Černá
Redaktor/ekonomika:Geoffrey Hunt
Redaktor/politika:Robert Zima
Technické zázemí:Petr Kubelík
Grafické studio:G-Grafic

©2023 – GeneralNews. Všechna práva vyhrazena!

 

Redakce neodpovídá za obsah článků ani komentářů, které vyjadřují názory autorů a nemusí se vždy shodovat s názorem redakce.

Tyto webové stránky používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Souhlasím